دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

وزیر افراطی صهیونیست توقف جنگ را حماقت دانست

با وجود از سر گرفتن مذاکرات میان رژیم صهیونیستی و حماس، وزرای کابینه صهیونیستی تاکید کردند در صورت توقف جنگ، کابینه را ترک می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه گفت که توقف جنگ در حال حاضر و اجازه دادن به حماس برای بهبودی حماقت است که آنچه را که او دستاورد‌های جنگی  خواند که رژیم صهیونیستی با خون فراوان به دست آورد، نابود خواهد کرد.

 

براساس گزارش الجزیره، ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و بزالل اسموتریچ، تهدید می‌کنند که در صورتی که توافق شامل خروج اسرائیل از نوار غزه و اعلام پایان جنگ باشد، ائتلاف حاکم را ترک خواهند کرد که در این صورت کابینه صهیونیستی از هم می‌پاشد.

 

دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی جمعه شب تأیید کرد که رئیس موساد که برای مذاکرات با گروه حماس به قطر رفت بود، پس از پایان مذاکره از دوحه برای گزارش به مقامات به اسرائیل بازگشته است.

 

دفتر نتانیاهو اعلام کرد که پس از نشست دوحه توافق شد که هیأت های مذاکره کننده هفته آینده مذاکرات را ادامه دهند. این دفتر مدعی شد که هنوز شکاف های زیادی میان طرف های مذاکره کننده وجود دارد.

 

در همین راستا، شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی به نقل از مقامات صهیونیستی گزارش داد که مذاکرات برای آزادی اسرا آسان نخواهد بود و شاید سه تا ۵ هفته طول بکشد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر